Първоначално публикувано от _power_
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Много въпроси относно GTV
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Yoko Покажи съобщениеНе! Но предполагам, че тази, която съм взела също ви е добре позната. Качила съм снимки в профила си.
Честита да ти е вече съвсем офицялно! Идано да се засичаме из София
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеТова е бившата вече на Магьосника ...форумна е
Честита да ти е вече съвсем офицялно! Идано да се засичаме из София
Comment
-
Първоначално публикувано от Yoko Покажи съобщениеИнтересното е, че я гледах в петък, харесах я, прибрах се и започнах да чета. Намерих профила на Магьосника случайно и прочетох драмите на колата за близките 3 години. След като я взех днес разбрах при кой е била преди Магьосника...и разбрах, че била бая пазена, ремонтирана и какво ли не. За сега има за поправка ел.стъкло, пълнене на климатик и смяна на гарнитура (на пръв поглед).
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеКоя гарнитура? И за ел стъклото много често дефектират бутоните...но могат да бъдат ремонтирани
Иначе за стъклото - лесна работа. Машинката се е развалила.
Comment
-
Първоначално публикувано от Yoko Покажи съобщениеНе! Но предполагам, че тази, която съм взела също ви е добре позната. Качила съм снимки в профила си.
Мойта кола е продадох на колежка ,от софия по точно село Волуяк и още се надявам да си направи регистрация тука за да си видя колата.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеТази кола е на magiosnika колега от форума.
Мойта кола е продадох на колежка ,от софия по точно село Волуяк и още се надявам да си направи регистрация тука за да си видя колата.
Comment
-
Първоначално публикувано от Yoko Покажи съобщениеБила си е от форума и си остава във форума. Само собственика е различен.
Comment
-
То повечето си ме знаете, че съм хейтър ама какво като е "форумна, та форумна" - това значи, че..? Форумна, нефорумна - колата или става или не става. Или според вас във форума не влизат мърлячи, които си карат колите на уволнение..?
Няма никаква връзка с конкретната кола, просто ми е интересно какво си въобразявате като е "форумна", и какво си въобразявате ако е правена само във "форумни" сервизи..?
Ако искате елата, пред нас в момента има едно невероятно куве и не само, че е "форумно" ами е и "клубно" (смяааатай...) - продадено на първия, който предложи хубава "форумна" и "клубна" цена
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеТо повечето си ме знаете, че съм хейтър ама какво като е "форумна, та форумна" - това значи, че..? Форумна, нефорумна - колата или става или не става. Или според вас във форума не влизат мърлячи, които си карат колите на уволнение..?
Няма никаква връзка с конкретната кола, просто ми е интересно какво си въобразявате като е "форумна", и какво си въобразявате ако е правена само във "форумни" сервизи..?
Ако искате елата, пред нас в момента има едно невероятно куве и не само, че е "форумно" ами е и "клубно" (смяааатай...) - продадено на първия, който предложи хубава "форумна" и "клубна" цена
А за втората..ми краднииии
Comment
-
Първоначално публикувано от Yoko Покажи съобщениеНамерих си от първия линк, който изчетох...ще се доверя на Румен, много ясно.
Много мерси.
пс. червения момо салон е уникаленLancia Delta 1.6 i.e.
Comment
-
Първоначално публикувано от Yoko Покажи съобщениеБила си е от форума и си остава във форума. Само собственика е различен.
Честито за придобивката и ти пожелавам да изпиташ всичко което може да ти предостави spideraAlfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеТо повечето си ме знаете, че съм хейтър ама какво като е "форумна, та форумна" - това значи, че..? Форумна, нефорумна - колата или става или не става. Или според вас във форума не влизат мърлячи, които си карат колите на уволнение..?
Ако искате елата, пред нас в момента има едно невероятно куве и не само, че е "форумно" ами е и "клубно" (смяааатай...) - продадено на първия, който предложи хубава "форумна" и "клубна" цена. Това дали е форумна или не е, няма абсолютно никакво значение, но и никой не е казал, че има. Скачаш на думи, които никой не е казал. А това, че колата е била форумна и си оства форумна е ФАКТ, който няма нищо общо с качествата и слабите черти на колата.
Права ли съм?? Deam, I am!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеА с кое има общо факта, че една кола е "форумна"?
Comment
Comment